با کاندیداهای ریاست جمهوری دوره ی یازدهم بیشتر آشنا شوید+ تصاویر

آفرین بر مردمی که جهاد کوچکتر را به پایان بردند وجهاد اکبر بر عهده ی آنان باقی مانده است. پرسیدند :« ای رسول خدا ! جهاد اکبر کدام است؟» فرمود:«جهاد با نفس.»

پیامبر اکرم (ص)


در فاصله سه ماه تا آغاز یازدهمین انتخابات ریاست‌ جمهوری ، تب حضور شخصیت‌های سیاسی برای تصدی بالاترین پست اجرایی کشور بالا گرفته است. جستاری در حرف‌ها و مواضع طرح شده از سوی نامزدهای قطعی و بالقوه نشان می‌دهد که بسیاری از آنها گفتمان خود برای حضور در انتخابات را معین کرده‌اند.

انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری که در ۲۴ خرداد ماه سال ۹۱ برگزار خواهد شد را باید یکی از مهمترین فرازهای انقلاب اسلامی ایران به حساب آورد. در حال حاضر بخش عمده ای از فضای سیاسی و رسانه ای کشور تحت الشعاع این رخداد مهم قرار گرفته است و روزانه شاهد انتشار اخبار، گزارش ها و تحلیل های مختلفی درباره آخرین صف بندی های سیاسی ، ائتلاف ها و رایزنی ها هستیم.



جستاری در حرف‌ها و مواضع طرح شده از سوی تعدادی از نامزدهای قطعی و بالقوه انتخابات آتی نشان می‌دهد که بسیاری از آنها گفتمان خود برای حضور در انتخابات را معین کرده‌اند.
در میان شخصیت های مطرح شده برای نامزدی، تنها برخی در آرزوی کرسی نرم ریاست‎جمهوری هستند؛ اما برخی دیگر آمده‎اند تا به بهانه کاندیداتوری نام خود را دوباره مطرح کنند و به زندگی سیاسی خود رونق ببخشند و برخی دیگر نیز همین تریبون‎‎های رسانه‎ای و گفت‎وگو با رسانه‎‎های مختلف برایشان کافی است تا بتوانند نظرات خود را به گوش مردم برسانند.

*** در ادامه نام کاندیداهای مطرح شده در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را همراه سوابق و آخرین اظهارنظرهای انتخاباتی خود مشاهده می کنید.

علی اکبر ولایتی:
نماینده دوره اول مجلس
وزیر امور خارجه ۶۰ تا ۷۶
مشاور بین‌الملل رهبر معظم انقلاب
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

علی اکبر ولایتی از اعضای ائتلاف سه گانه اصولگرایان است که در کنار حداد عادل و محمد باقر قالبیاف به انتخابات یازدهم ورود پیدا خواهد کرد. اعضای ائتلاف سه گانه چندی پیش در نشست خبری خود با تاکید بر پایبندی به ائتلاف از ادامه همکاری های خود تا زمان انتخابات خبر دادند.
علی اکبر ولایتی در این خصوص گفته است: همکاری‌های بنده و جناب آقای قالیباف و آقای حداد ادامه خواهد یافت تا شخصی که بیشترین صلاحیت را برای احراز ریاست جمهوری دارد، که حتی ممکن است خارج از این سه نفر باشد انتخاب شود.

محمد باقر قالیباف:
فرمانده قرارگاه خاتم
فرمانده نیروی هوایی سپاه
فرمانده سابق نیروی انتظامی
رئیس و نماینده رییس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز سال ۸۳
شهردار تهران از ۸۴ تا کنون

محمدباقر قالیباف در قالب ائتلاف سه گانه فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کرده است. قالیباف با بیان اینکه هر سه عضو این ائتلاف همچنان قویا به این ائتلاف پایبندیم، عنوان کرده است که: ائتلاف سه گانه در قالب یک رویکرد جدید و بی نظیر، ائتلاف ایمانی و عقیدتی تلقی می شود که بر مبنای وحدت و همدلی پیرامون آرمان ها و ارزش‌های انقلاب و نظام اسلامی و احساس مسئولیت حول مهمترین دغدغه ها و منافع و مصالح ملی کشور شکل گرفته است و ان شاالله به همین گونه نیز تداوم خواهد یافت.
وی همچنین تاکید کرده است: این ائتلاف با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد و هیچگاه تحت تاثیر جو سازی ها و واکنش های سیاسی قرار نخواهد گرفت.

غلامعلی حدادعادل:
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
رییس پیشین مجلس شورای اسلامی
نماینده مجلس از دوره ششم مجلس تا کنون
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی

حداد عادل نیز از دیگر اعضای ائتلاف سه گانه نیز در خصوص ائتلاف ۳ نفره گفته است: آقایان ولایتی و قالیباف و من با هم رقابت نخواهیم کرد و هر سه وارد عرصه نخواهیم شد، بلکه ساز و کاری را طراحی می‌کنیم که بر اساس مشروعیت و مقبولیت و کارآمدی، هرکس مناسب است بیاید و تعدد کاندیدا اتفاق نیفتد.

اسفندیار رحیم مشایی:
سوابق:
ریاست سازمان میراث فرهنگی در دوره احمدی نژاد
رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دوره احمدی نژاد
رئیس دبیرخانهٔ جنبش عدم تعهد در دوره احمدی نژاد
رئیس مرکز ملی جهانی‌شدن در دوره احمدی نژاد

با وجود اینکه نام های مختلفی پیرامون گزینه دولت در انتخابات آینده در رسانه ها منتشر می شود ولی جدی‌ترین گزینه‌ای که نامش از ماه‌ها قبل به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ازسوی طیف دولت مطرح شد، -اسفندیار رحیم مشایی- فرد پرحاشیه دولت احمدی نژاد بود.
در چند ماه اخیر حامیان اسفندیار رحیم مشایی اقدام به راه اندازی سایت ها و وبلاگ هایی برای تبلیغ وی کرده اند و در این وبلاگ ها با شعار “زنده باد بهار” ، از این فرد به عنوان “مظلوم تر از بهشتی، خدوم تر از رجایی”! نام برده اند.

محمود احمدی نژاد نیز در هفته گذشته با حضور برخی دولتمردان و همچنین هنرمندان در « مراسم استقبال از نوروز»  نشان «فرهنگ» را به اسفندیار رحیم‌مشایی اهدا کرد و پس از آن دستان مشایی را بالا برد و با او عکس یادگاری گرفت.

اکبر هاشمی رفسنجانی:
اولین رییس مجلس شورای اسلامی
رییس جمهور کشورمان از سال ۶۸ تا ۷۶
رییس مجلس خبرگان ۸۶ تا ۸۹
رییس مجلس تشخیص مصلحت نظام از ۷۶ تا کنون

گمانه زنی های کاندیداتوری هاشمی از زمانی شدت گرفت که این سیاستمدار کهنه کار ۷۸ ساله در دیدار خود با جمعی از اصحاب رسانه چنین عنوان کرد که “اگر مطمئن شوم  کسی غیر از من نمی‌تواند شرایط کشور را تغییر دهد، لحظه‌ای تردید نمی‌کنم.” پیرامون همین موضوع، روزنامه “آرمان روابط عمومی” نیز به عنوان رسانه نزدیک به خانواده هاشمی در چند ماه اخیر اصرار ویژه ای بر ورود آیت الله ۷۸ ساله به عرصه انتخابات ۹۲ داشته و تحلیل های مختلفی را پیرامون طرح انتخاباتی هاشمی رفسنجانی در عرصه رقابت های ۹۲ مطرح کرده است.
هاشمی همچنین در آخرین دیدار خود با برخی از نمایندگان ادوار مجلس، در پی درخواست‌های حاضران مبنی بر حضور در عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری، این امر را مستلزم وجود توان و نیرو دانست و گفت: شخصیت‌های خوشفکر، باتجربه و دارای پایگاه اجتماعی خوب برای حضور در صحنه وجود دارند و من هم تا حد توان به تحقق این امر کمک خواهم کرد.

 

علی رضا زاکانی:
نماینده مردم تهران در مجلس هفتم و هشتم
یک دوره مسئول بسیج دانشجویی
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی

علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی که زمزمه هایی مبنی بر ورودش به عرصه انتخابات به عنوان کاندیدا مطرح شده است اخیراً در سفرهای خود به استان های مختلف به تببین عملکرد دولت آینده و همچنین نقد وضع موجود جامعه پرداخته است. وی چندی پیش طی یادداشتی تحت عنوان «گفتمان پیشرفت اسلامی نگاهی نو به آینده انقلاب اسلامی» در هفته‌نامه پنجره منتشر و بر ضرورت ارائه مدلی نوین و در تراز انقلاب اسلامی در جهت پیشرفت تإکید کرده بود.
جمعیت ایثارگران نیز هفته قبل طی بیانیه ای از کاندیداتوری زاکانی حمایت کرد و نوشت: غلامعلی حداد عادل، علیرضا زاکانی و سعید جلیلی، در اولویت و ترجیحات جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی قرار دارند.
گفته می شود علی رضا زاکانی گزینه انتخاباتی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی است.

باقری لنکرانی:
وزیر بهداشت کابینه اول محمود احمدی نژاد
سخنگوی جبهه پایداری

جبهه پایداری مدتی است از طریق رسانه های خود از جلیلی و لنکرانی به عنوان گزینه های خود دعوت به کاندیداتوری می کند، اما گفته می‌شود سعید جلیلی به این درخواست پاسخ مثبتی نداده است و حاضر نیست به عرصه رقابت های ریاست جمهوری بپیوندد در این صورت نامزد احتمالی جبهه پایداری لنکرانی خواهد بود.
جلالی رئیس دفتر آیت الله مصباح نیز چندی قبل، از لنکرانی به عنوان گزینه نهایی جبهه پایداری نام برده بود و او را به عنوان کاندیدای (اصلح) معرفی کرده بود.

 

سعید جلیلی:
دبیر شورای عالی امنیت ملی از مهر ۸۶
۱۸ سال سابقه در وزارت خارجه

سعید جلیلی یکی از کاندیدا‎های جوان با سیمای انقلابی است که این‎روز‎ها نامش برای کاندیداتوری ریاست‎جمهوری بر سر زبان‎ها افتاده است. گفته می‌شود سعید جلیلی به درخواست های جبهه پایداری پاسخ مثبتی نداده است و حاضر نیست به عرصه رقابت های ریاست جمهوری بپیوندد در صورت عدم نامزدیسعید جلیلی، لنکرانی گزینه نهایی این جبهه سیاسی خواهد بود.

 

مهرعلیزاده:
معاون رییس جمهور در دولت خاتمی
رییس سازمان تربیت بدنی در دولت محمد خاتمی

محسن مهرعلیزاده که یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نهم (۱۳۸۴) بود، در خصوص کاندیداتوری خود از طرف جبهه اصلاح طلبان گفته است: چون بنده تجربه حضور در انتخابات سال ۸۴ را دارم، در چند استان رای اول را کسب کردم، برنامه ای تحت عنوان “دولت رفاه” به مردم ارائه خواهم داد.
وی همچنین در ادامه اظهارات خود مطرح کرده بود: اگر روی بنده به عنوان کاندیدای مورد اجماع اصلاح طلبان توافق شود، با جدیت به این حوزه ورود خواهم داشت و البته برنامه مشخصی را هم به مردم معرفی خواهم کرد.

منوچهر متکی:
وزیر امور خارجه ایران سال‌های ۸۴ تا ۸۹
نماینده دوره اول و هفتم مجلس
سفیر ایران در ترکیه و ژاپن

منوچهر متکی وزیر امور خارجه سابق کشورمان که پس از انتخابات سال ۸۴ از ستاد انتخاباتی علی لاریجانی وارد تیم احمدی‎نژاد شد و تا اواسط دولت دهم نیز بدون کمترین انتقاد و گلایه‎ای در کنار احمدی‎نژاد به مدیریت وزارت خارجه مشغول بود مدتی پیش با انتشار نامه‎ای سرگشاده خطاب به مردم اعلام کاندیداتوری کرد تا به قول خودش مردم ایران به دولتی که لیاقتش را دارند برسند!
وی که یکی از گزینه های انتخاباتی جبهه پیروان است، در همایش اخیر این جبهه اعلام کرد: در جلساتی که در جبهه پیروان برگزار کرده‌ایم، توافق شد که تا اردیبهشت‌ماه هر کس در جایگاه مناسبی قرار داشت وارد عرصه شود.

محمدرضا باهنر:
نماینده مجلس در دوره‌های دوم، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم و نهم
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین که در هفته گذشته در میان جمعی از اصولگرایان استان خراسان رضوی رسما اعلام کاندیداتوری کرد، در همایش سراسری جبهه پیروان که در همین هفته برگزار شد اظهار داشت:بنده به طور رسمی اعلام کاندیداتوری کرده‌ام و در حال انجام برنامه ریزی‌های حضور در انتخابات ریاست جمهوری هستم.
باهنر در مورد اعلام کاندیداتوری خود گفت: تاکنون ۷ بار از ملت شریف ایران رای اعتماد کسب کرده ام که برای هشتمین بار جهت حضور برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شدم کاندیداتوری خود را در کنار صحن ملکوتی امام هشتم اعلام می کنم.

یحیی آل اسحاق:
وزیر بازرگانی در دولت دوم سازندگی
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران

یحیی آل اسحاق وزیر بازرگانی دولت های پیشین به عنوان گزینه حزب موتلفه به جبهه پیروان معرفی شده است و در کنار محمدرضا باهنر، متکی، پورمحمدی به عنوان گزینه های انتخاباتی جبهه پیروان در فضای انتخاباتی کشور مطرح است.
آل اسحاق در همایش اخیر جبهه پیروان اعلام کرد: اولین قدم برای هر نامزد را داشتن برنامه مشخص است و عمده‌ترین تهدید ما در خارج در حوزه اقتصادی و دشمنان ما جمهوری اسلامی را تهدید اول خود به حساب می‌آورند.

 

مصطفی پورمحمدی:
معاون برون‌مرزی وزیر اطلاعات
دادستان انقلاب اسلامی
وزیر کشور در دولت نهم ۸۴ تا ۸۷
رئیس سازمان بازرسی کل کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی دبیر سیاسی جامعه روحانیت مبارز که مدت هاست فعالیت های انتخاباتی خود را آغاز کرده است، چندی پیش گفته بود: اگر بخواهم وارد انتخابات شوم به عنوان کاندیدای جدی وارد صحنه خواهم شد تا ریاست اجرایی کشور را با اهدافی که باید تعقیب کنم، به عهده بگیرم. اگر به این جمع‌بندی یا تصمیم نهایی برسم که به وقتش کاندیداتوری خود را اعلام خواهم کرد و با تصمیم روشن و قاطع در صحنه حضور می‌یابم. وی همچنین در گفت و گو با نشریه مثلث اینطور گفت که به «توسعه مدنی» می اندیشد و در این باره صحبت هایی را مطرح کرد.
پورمحمدی در آخرین اظهارنظر انتخاباتی خود در پاسخ به این سوال که شعار انتخاباتی شما چه خواهد بود؟، عنوان کرده است: شعار انتخاباتی‌ام گرایش‌های تحولی خواهد داشت.

محسن رضایی:
فرمانده سپاه پاسداران ۶۰ تا ۷۶
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام

محسن رضایی که در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هم عزم جزم کرده تا به رقابت با سایر کاندیداها بپردازد چندی پیش در جمع مردم دیواندره در مسجد جامع این شهر اظهار داشت: چندین‌بار از بنده خواسته‌اند تا اینکه کاندیداتوری خود را در تهران و با حضور رسانه‌ها اعلام کنم اما من با توجه به رویکردی که دارم اکنون در این شهر اعلام می‌کنم که در انتخابات ریاست جمهوری حضور خواهم داشت.
رضایی همچنین در چند ماه اخیر به طور مکرر گفته است که به‎نفع هیچ کس هم کنار نخواهد رفت و تا آخر در صحنه باقی می ماند.
رضایی همچنین با بیان اینکه یارانه ها تا ۱۱۰ هزار تومان قابل افزایش است، گفته است: این طرح به شکل بهتری می توانست صورت پذیرد ولی الان که در مسیر نقدینگی افتاده، توقف آن به صلاح نیست اما می شود نحوه ی استفاده را مدیریت کرد و این مبلغ تا ۱۱۰ هزا تومان قابل افزایش است.

محمدحسن ابوترابی‌فرد:
نماینده مجلس در دوره ششم، هفتم و هشتم و نهم مجلس

محمدحسن ابوترابی‌فرد در خصوص مطرح شدن کاندیداتوری‌اش در انتخابات ریاست جمهوری گفته است: تقاضاهایی از دیرباز مبنی بر کاندیداتوری ام بوده است، اما نگاه بنده این است که این امر در صورتی می‌تواند درست باشد که انسان به یک تکلیف قطعی برسد و اگر چنین شرایطی اتفاق بیفتد، شاید در این عرصه در کنار دیگر برادران بزرگوار که از ظرفیت‌های خوبی برخوردارند برای حضور در این عرصه انجام وظیفه‌ای داشته باشم.

 

علی فلاحیان:
وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و در دولت سازندگی
نماینده مجلس خبرگان رهبری

فلاحیان پس از محمدی ری‎شهری دومین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی بوده است. از چندی پیش نام وی همواره به‎عنوان یکی از نامزد‎های احتمالی ریاست‎جمهوری شنیده می‎شد، فلاحیان عنوان کرده بود که درخواست‎ها برای کاندیداتوری وی به حد نصاب رسیده است و به همین دلیل وی کاندیدای ریاست‎جمهوری خواهد شد! اما دقیقا مشخص نیست که این درخواست‎ها از سوی چه کسانی و تا چه میزان بوده است.

 

محمد علی نجفی:
۶۰ تا ۶۴ وزیر فرهنگ و آموزش عالی
وزیر آموزش و پرورش دولت سازندگی
رییس سازمان برنامه بودجه دولت اول خاتمی
عضو شورای شهر تهران

محمد علی نجفی عضو فعلی شورای شهر و رییس سازمان برنامه و بودجه دولت نخست خاتمی یکی از گزینه های جدی اصلاح طلبان برای کاندیداتوری در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است که در محافل رسانه ای زیاد از او سخن به میان می آید.
نجفی با توجه به اینکه از کاندیداتوری خود در انتخابات زیاد سخن به میان نیاورده است ولی تعداد زیادی از اصلاح طلبان و همچنین اعضای طیف کارگزاران از نامزدی او در انتخابات سخن گفته اند.

محمد شریعتمداری:
وزیر بازرگانی دولت خاتمی

محمد شریعتمداری را همه به عنوان یک چهره اقتصادی می شناسد؛ چهره‌ای که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۶ در جمعیت دفاع از ارزش ها به دنبال ریاست جمهوری ری شهری بود. شریعتمداری از دیگر چهره های مطرح شده در جبهه اصلاح طلبان برای کاندیاتوری است، او در خصوص کنار کشیدن خود از کاندیاتوری در انتخابات گفته است: اگر هاشمی رفسنجانی، خاتمی، ناطق و  حسن خمینی کاندیدا شوند او کنار خواهد کشید.

 

حسن روحانی:
نماینده پیشین مجلس
نماینده مجلس خبرگان
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی

حسن روحانی رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز از جمله چهره‌هایی است که احتمال نامزدی‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری همواره مطرح است. هر‌چند پر رنگ شدن فعالیت‌ها و حضورش در عرصه سیاست نشان می‌دهد که نسبت به کاندیداتوری در انتخابات آتی خیلی بی‌میل نیست اما به نظر می‌رسد هنوز تصمیم قطعی‌اش را نگرفته است. این در حالی است که اصلاح‌طلبان هم استقبال چندانی از اعلام خبر کاندیداتوری روحانی نکرده‌اند.

حسین کمالی:
وزیر کار از سال ۶۸ تا  ۸۰

علیرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر، حسین کمالی را به عنوان کاندیدای مورد نظر این تشکل در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مطرح و تاکید کرد که باید زمینه برای حضور جریانهای غیراصول‌گرا در انتخابات پیش‌رو فراهم شود.

اسحاق جهانگیری:
نماینده دوره دوم و سوم مجلس
استاندار اصفهان
وزیر صنایع و معادن دولت خاتمی

اسحاق جهانگیری وزیر صنایع دولت و معادن دولت اصلاحات نیز از دیگر گزینه های اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری است که چندی پیش کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران نیز در حمایت از کاندیداتوری او سخن به میان آورده بود. او جزء طیف میانه رو اصلاح طلبان محسوب می شود.

مصطفی کواکبیان:
دبیرکل حزب مردم‌سالاری
نمایندهٔ پیشتر مردم سمنان

مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری که چندی پیش با برگزاری همایشی در هتل المپیک تهران از طرح مناسک برای ورود اصلاح طلبان به عرصه رقابت های انتخاباتی ۹۲ نام برده بود، با عدم استقبال اصلاح طلبان رو به رو شد. کواکبیان که در نظر داشت تا اصلاح‌طلبان در قالب طرح مناسک به اجماع برسند در همایش اخیر حزب مردم سالاری خود را به عنوان کاندیدای حزب مردمسالاری معرفی کرد.

محمدرضا عارف:
رییس دانشگاه تهران ۷۳ تا ۷۶
وزیر پست و تلگراف ۷۶ تا ۷۹
رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی ۷۹ تا ۸۰
معاون اول دولت خاتمی

محمد رضا عارف از جمله کاندیدای های مطرح شده در جبهه اصلاح طلبا است که چندی قبل عنوان کرد: اگر حضور من تنها ده درصد در حضور پرشکوه مردم تأثیرگذار باشد، در انتخابات شرکت خواهم کرد. اما با جدی شدن نامزدی محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات طیفی از روزنامه های زنجیره ای داخلی و سایت های اینترنتی فتنه سبز در خارج ضمن حمله به عارف، او را «اصلاح طلب بدلی» و «کسی که از سوی نهادهای امنیتی برای نامزدی تحریک شده» معرفی کردند. در ادامه همین موضع گیری ها بود که سیدحسن رسولی عضو بنیاد باران اعلام کرد عارف در صورت نامزدی خاتمی یا هاشمی در صف کاندیداها نخواهد بود.

 

غلامحسین الهام:
معاون رییس جمهوری
حقوقدان شورای نگهبان
سخنگوی دولت
وزیر سابق دادگستری

غلامحسین الهام کسی است که در مرداد ۱۳۸۹ توسط محمود احمدی نژاد به عنوان مشاور حقوقی رئیس جمهور منصوب شد و در ۱۰ آبانماه سال ۹۱ مجددا به عنوان سخنگوی دولت انتخاب گردید. برخی رسانه ها از غلامحسین الهام به عنوان یکی از گزینه های احتمالی محمود احمدی نژاد برای کاندیداتوری در انتخابات آینده ریاست جمهوری نام می برند و همچنین برخی وبلاگ های حامی دولت در فضای مجازی در حمایت از کاندیداتوری وی در انتخابات ۹۲ سخن می گویند.

محمد سعیدی‌کیا:
وزیر راه و ترابری ۶۴ تا ۷۲
وزیر جهاد سازندگی ۷۶ تا ۷۹
وزیر مسکن از ۸۴ تا ۸۸

سعیدی کیا وزیر مسکن احمدی‌نژاد در دولت نهم از اولین کسانی بود که برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام حضور کرد، وی در ماه گذشته در شیراز با بیان اینکه گروه‌گرایی در انتخاب افراد کابینه احتمالی بنده جایی ندارد، تاکید کرد: کابینه انقلاب اسلامی باید یک انسجام ملی در کشور به وجود بیاورد تا مانند روزهای نخستین انقلاب کارها را به پیش ببریم.

 

حسن سبحانی:
دکترای اقتصاد و استاد دانشگاه
نماینده دوره ۵، ۶ و هفتم مجلس

وی اواخر دی ۹۱ تصمیمش برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را رسما اعلام داشت. وی بعدها عنوان دولت خود را قانون و گفتمان خود را اصول و مبانی قانون اساسی معرفی کرد. حسن سبحانی اعلام داشته که خرج تبلیغات انتخاباتی را صرفا خودش خواهد داد و توان وی در این راه بیش از ۳۵ میلیون نیست و همین مبلغ هم کافیست.

مشرق

نظرات 1 + ارسال نظر
محمد هاشم رحیم مشایی سه‌شنبه 13 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 01:03 ق.ظ

بسم الله الرحمن الرحیم
آقای احمدی نژاد ، بگم؟؟
که اهل آرادان در نزدیکی گرمسار استان سمنان هستی؟ بگم که روستای آرادان محل تولد پدریت رو از یک روستای کوچک تبدیل به یک شهرستان کردی ؟ بگم که سمنان رتبه ی اول بهایی گری را در ایران داره؟ بگم که سمنان رو آباد کردی؟ بگم که اومدی به عرض سه سال گذشته اومدی دانشگاه دولتیش رو از یک دانشکده ی فنی دسته ی چهار و پنج تبدیل به یک دانشگاه دسته ی دو کردی؟بگم براش شهرک دانشگاهی پیشرفته طراحی کردی، دانشگاه علوم پزشکی زدی ، دانشگاه آزاد زدی و تمام اساتید برتر را با کدامین بودجه ی نا کجا آباد به سمنان آوردی تا تدریس کنند؟ بگم اومدی با ترفند مسکن مهر ، سمنان با سی هزار جمعیت رو تبدیل به یک شهر دسته اول کردی؟ بگم اومدی آب رودخانه ی زاینده رود و به بهانه ی استان یزد بستی و سریع یه قرارداد با سپاه خاتم الانبیا بستی تا با چندین هزار میلیارد تومان آب شیرین خزر رو بیارند به شهر سمنان و این شهر رو آبادش کنند؟ بگم که برای اینکه این موضوع رو لاپوشانی کنی ، دستور دادی خط انتقال آب یزد رو در یکی از روستا ها خراب کنند تا بتونی ذوب آهن اصفهان رو هم به هم بزنی؟
بگذریم تو آدم خوب قصه ای ....
تو فرشته ی نجات ایران زمینی ....
تو دسته ی گلی
اما من می خوام بازم بگم!
بگم که به عرض سه سال برای سمنان یک ورزشگاه بزرگ زدی که هزینه ی اجراییش در حدود چند صد میلیارد تومان محسوب می شه؟ بگم که برای سمنان چندین شهرک مسکن مهر زدی که همگی بر اساس آخرین متود روز ساخته شده و حتی بعضی هاش سند نداره؟ بگم که اختلافت با وزیر اطلاعات چند سال قبل مال این بود که حاضر نشد تشکیلات پایه ای و آموزشی را به شهر سمنان منتقل کنه؟ بگم که وزارت اطلاعات رو به سمنان منتقل کردی؟ بگم که اینقدر سیاست مدارانه ظرفیت ها و رشته ها رو بدون پایه به این شهر منتقل کردی که این شهر با حضور دانشجو فحشا گرفته؟ بگم که توی سمنان چندین دانشگاه غیر انتفاعی و انتفاعی رو راه اندازی کردی و ظرفیت های دانشگاه رو افزایش دادی ؟ بگم که فقط بودجه ی حمل و نقل این شهر رو به خاطر جذب دانشجو پانزده میلیارد تومان ثبت کردی؟ بگم که شما دسته ی گلی؟ بگم که اینقدر مردمی و نازی که همه دوستت دارند؟ بگم که اومدی برای گرمسار دانشگاه دولتی راه انداختی؟ بگم که برای بخش سازندگی سپاه سمنان اونقدر بودجه در نظر گرفتی و پروژه تعریف کردی که الان کسی یارای مقابله با این سیستم رو نداره؟ بگم که اومدی توی یه شهر کوچک رو تبدیل به یک شهر بزرگ کردی تا بتونی سیستم بهاییت رو تقویت کنی؟ بگم که اینقدر بی احتیاط این کار رو کردی که داداشت آقا داوود گل رو هم صداشو در آوردی؟ بگم که برای قدرتمند کردن تشکیلات و تبلیغات بهاییت اومدی سمنان رو دانشگاه کردی؟ بگم که توی این شهر موارد فحشای دانشجویی به اندازه ای افزایش یافت که گاهی برای تبلیغ امر به معروف از گارد ویژه برای مدیریت ظاهر شهر استفاده کردی؟ بگم که اگه کسی اومد توی این شهر اینقدر این کارت واضح که تمام بافت اصلی شهر نو است و تازه که همه آن را با شهری تازه ساخت اشتباه می گیرند؟ ؟ بگم که ظلم کردی و یک مجموعه ی ورزشی برای بسیج زدی که به عرض سه سال ورزش های نوین و روز رو توی این شهر وارد کردی؟ آقای احمدی نژاد بگم؟ بگم؟ بگم که با مردم چه کردی؟ بگم که قدرت خرید خانواده ها رو صد و پنجاه هزار تومان کم کردی؟ بگم ؟ بگم که اومدی فشار مالیاتی رو کم کردی ؟ بگم که برای مهدی شهری که اسم قبل از انقلابش سنگسر بود و همه بهایی بودند چه کردی؟ بگم گه چطور بهاییت و بهاییان را وارد سیستم اطلاعات کشور کردی؟ بگم که این همه رسوایی مالی همه زیر سر جنابعالی و باند اختصاصیتون بود؟ بگم که چطور می خوای رحیم مشایی را با تقلب و دروغ ریاست جمهور ایران کنی و خودت بشی معاون اولش؟ بگم که چطور مشایی با کمک گرفتن از مرتاض و جن گیر و فال گیر و شیطان رانده شده ، سرزمین امام زمان علیه السلام را آلوده کرد؟ آقای احمدی نژاد بازم بگم؟
اقای احمدی نژاد چطور تونستی؟ چطور شد که در زمان شما آلوده ترین مفسده های اقتصادی ایران را فرا گرفت؟ چطور شد که در زمان شما ، میراث فرهنگ و تاریخ ما به دست یک فاسد افتاد و میراث کشور ما را غارت کرد؟ چطور شد که ستون های تخت جمشید را با چندین تن وزن از طریق امارات متحده فروخته شد ، جا به جا شد و هیچ دولتمردی متوجه نشد؟ چطور شد که در زمان شما ، رحیم مشایی و شما ، با ورود به اطلاعات ایران سیستم اقتصادی را به سپاه واگذار کردید و مردم عادی را تحت سلطه گرفتید اما کسی چیزی نگفتید؟ راستی این چیز ها را امام زمان به شما یاد داد، یا ابلیس در لالایی های شبانه آن را در گوش شما زمزمه کرد؟
چه کسی به شما یاد داد تا تصویر زن یک سیاستمدار در جلوی تلویزیون به همه ی ملت نشان دهید و وی را بی ناموس قلمداد کنید؟ بگذریم شما سفیر حق هستید؟ زمینه ساز حکومت امام حق ، باور کنید امام ما از آنچه بر روی زمین به اسمش انجام دادی شرمسار است و البته تمام این ها زمینه سازی برای ورود سرورتان ابلیس به دنیای مادی و تشکیل حکومتش بود که باید بگویم تا خونی در بدن دارم و داریم ، تلاش می کنیم تا با دشمن قسم خورده ی خود به قیام برخیزیم.
آقای احمدی نژاد درست است که فاسدی به روی زمین به رشوه خواری بر خواسته بود ، اما کار شما که آبروی وی و خانواده اش را در صحن مجلسی بردی دست کمی از خواسته ی او نداشت! آقای احمدی نژاد ، دنیای عجیبی است ... روز هایی را میبینم که سرنگون می شوی و چه سخت ، قلم ها سرنگون می کنند.
آقای احمدی نژاد چقدر عجیب شهر سمنانت را آباد کردی، سنت های زشت را رواج دادی ، خانواده ها را از هم گسستی ، ظلم کردی. نظامی گری را رواج دادی ، جنگ ساختی ، دولت کانادا را از سرزمین ما راندی، یک کومونیسم ظالم حاکم بر کره ی شمالی را برادر ما خواندی ، از محاکمه ی قضایی دوستان و خویشانت جلوگیری کردی ، از اداره ی اطلاعات سوء استفاده کردی ، رحیم مشایی را سرور کردی ، جنگ شیعه و سنی به راه انداختی ، ارتش سایبر راه انداختی ، فیلترینگ اینترنت راه انداختی ، حمله های سایبری راه انداختی ، سنت دعوت به اسلام با نرمی را تبدیل به سختی و خشن بودن تمام عیار کردی ، دروغ گفتی ، امر به معروف و نهی از منکر را از سازمانی درست ، تبدیل به پوچی خالص کردی ، نا به کاران را وارد سیستم حکومتی کردی، رشوه گرفتی ، بانک های دروغین زیاد شد ، پول ایران بی ارزش شد ، قیمت دلار افزایش یافت ، تحصیل ایرانیان در خارج از کشور سخت شد ، نفت ایران تحریم شد ، بانک های ایران تحریم شد ، مبادلات با ایران تحریم شد ، عزت و شرف مردم من را به جای اینکه افزایش دهی ؛ تبدیل به بدترین مردمان روی زمین کردی ، ارزش و فرهنگ مردمان من را زیر پا گذاشتی ، آموزش را سخت کردی ، دانشگاه را به جای یک فضای باز سیاسی و علمی ، تبدیل به پادگانی از افکار کردی که آزادی آن در پوشاک زنانه و آرایش جلوه گر شد. آزادی در برنامه های توسعه دهنده ی عقیدتی بسیج و انجمن صوری اسلامی خلاصه شد ، آقای احمدی نژاد بگم؟ بگم؟ بگم؟
والا خیلی فکر کردم دیگه چی بگم می بینم ظلم جناب عالی را در تمامی شاخه ها می توان دید ، حکومت افراد فرصت طلب و خائنی که دستوراتتان را اجرا می کنند! سعید مرتضوی ، خاوری و ....
حالا اگه حال و حوصله داری بگم! بگم؟!؟
بگم؟ بگم که چطور طرح روی پول را برای اتمی کردن جهان به هم ریختید؟ بگم چطور دسیسه چیدید تا طراحی رو پول های ایران ماسونی گردد؟ امام روی دو هزار تومانی که یکی از چشمانش طرحی از خرگوش است و یکی دیگر سنجاب ، امامی که کت و شلوار پوشیده است و ...
مگر نه اینکه ریشه ی فساد ماسونی انگلیسی در ایران با نام بهاییت است؟ بگم که چطور بهاییت را وارد دانشگاه کردید؟ بگم که چطور با برنامه ریزی افراد سطحی نگر و کوتاه فکر را وارد دانشگاه کردید تا بتوانید جنبش های ضد اسلامی راه بیندازید ؟ بگم که چطور سیستم ازدواج را در ایران سخت کردید و هیج گاه به آن بها ندادید تا فحشا رواج یابد تا انجمن فاسد حجتیه را به اهداف خود برسانید؟ بگم که چطور مجازات های پاک اسلامی را وارد جو رسانه کردید تا در دل مردم رعب بیندازید؟ بگم که چطور در زمان شما من و تو راه اندازی شد و حمایت شد ( یک شبکه ی بهایی پر طرفدار در ماهواره در ایران )
آقای احمدی نژاد بگم؟ بگم که چطور اداره ی اطلاعات برای کنترل جوانان کشور ، ایرانسل را وارد کشور کرد ، اینترنت را مانیتورینگ کرد و با همکاری سپاه تمامی رسانه ها را به خدمت گرفت!
آقای احمدی نژاد بگم؟ بگم در زمان شما با پیاده سازی طرح های مسخره ی شما کشور ایران هفده سال از تکنولوژی و پیشرفتی که برای آن در نظر گرفته شده بود عقب افتاد؟ آقای احمدی نژاد بگم؟ بگم ؟
بگم که فاسد ترین اطلاعات در ایران را در طول سی سال گذشته شاهد بودیم؟ بگم که چطور با بی ملاحظه گی در امر به معروف و نهی از منکر و واردات کالا ، لباس های آنچنانی و آرایش را در سطح دختران ایرانی شاهد هستیم ، دخترانی که امروز بر سر آنچه که بر دلشان از ثروت یاران تو افتاد ، هوسرانی کردند!
بگم؟ بگم که چطور ثروت ایران را به فنا دادی؟ چطور ترکمنچای چینی را امضا کردی و چاه های نفت را به دست چین و روسیه سپردی؟ بگم که چندین میلیارد دلار را به کشور های روسیه و چین دادی تا تجهیزات از کار افتاده و به درد نخور آنان را در زمینه ی نظامی وارد کشور گردانی؟ بگم که چطور با اقتصاد مردم شیعه و سنی ایران بازی کردی؟
بگم که چطور آلوده ترینها و احمق ترین ها و ساده لوح ترین ها با حکومت شما ، شدند رئیس و معاون و مسئول مالی و ...
اما سوالی دارم، برادر بسیجی من چرا؟ برادر و خواهر اطلاعاتی من چرا؟ برادر نظامی من چرا؟ برادر ارتشی من چرا؟ برادر حق طلب من چرا؟ چرا خون شهیدان را این گونه پایمال کردید؟ چرا اجازه دادید این طور شود؟ چرا نفس های جانبازان شیمیایی و زمزمه ی بغض آلود انا لله و انا علیه راجعون آنان را فراموش کردید ، چرا عشق و احساس را تبدیل به فحشا نمودید؟ چرا مردم را از خانواده تبدیل به جمعیتی مخلص و یارانه بگیر تبدیل کردید؟ چرا پول شد همه ی آنچه که می خواستید؟ چرا دینتان وسیله ای برای دنیایتان گشت؟ به کدامین گناه بر مردم خودتان تاختید؟ به کدامین گناه جوانان کشورتان را اسیر خود کردید؟
اما می خواهم چیز جدیدی بگم آقای احمدی نژاد، سازمان اطلاعات فاسدت در همه ی زمینه ها بر ما رخنه کرد، ما را در هشتاد و شش در انتخابات سرکوب کردی ، خوب شاید ضعیف باشیم اما این بار چیز دیگری می خواهیم، این بار یاری خداوند را خواهیم داشت، عشق را خواهیم داشت. این بارهیچ جنی تو را یاری نخواهد بود ، چرا که پیش از این نیز هیچ کدام تو را یاری نمی کردند! این بار هیچ انسان و سازمانی تو را یاری نخواهد کرد! هیچ پدر و مادر و فرزند و ثروتی به کارت نمی آید.
مردم ایران ، دوستان من که دسترسی به اینترنت دارید از شما خواهشمندم که در صورت امکان این متن را در اختیار دوستان و آشنایان قرار دهید و آن را در تمامی وبلاگ ها و گروه های خبری انتقال دهید و از هیچ کمکی دریغ ننمایید ، چرا که خداوند همه عالم صدای ما را می شنود ، می خواهم فارغ از جنسیت و مذهب و قومیت آن را در اختیار همه قرار دهید ، می دانم این متن در روستا ها و مناطق رای خیز آقای ظالم کمتر خوانده خواهد شد ، و از سادگی و بی اطلاعی هم وطنم سوء استفاده خواهد شد اما از شما می خواهم ، این بار خدا را بخوانیم ، هیچ شورشی در کار نیست، هیچ کس دستگیر نخواهد شد ، هیچ کس با باطوم سرکوب نمی شود ، هیچ کس مورد تجاوز قرار نمی گیرد ، اما همه چیز به دست خدا و به خواسته من و شما تغییر خواهد کرد.
از شما می خواهم تا در روز بیست و پنج فروردین سال نود و دو در ساعت هفت در کنار خانواده ی خود و یا تنها ، در کنار همکاران و ... این دعا را از ته دل از خدای خود بخواهید و خدای خود را بخوانید ، در مورد سنی و شیعه بودن و ... هیچ حرفی ندارم ، می خواهیم یک خدای واحد را بخوانیم.
و متن پیشنهادی من برای آن روز این است.
خدایا، من یک انسان از روی زمین هستم ، از شما پروردگارم می خواهم تا ریشه ی ظلم را از سرزمین من و همسایکان و دوستان من کم کنی ، خداوندا ، بر اساس اسناد و مشاهدات من احمدی نژاد و خاندان و دوستان او ظالم هستند از شما می خواهم تا به حرمت خداییت ، بر ما هدیه ای مرحمت نمایی و ریشه ی دوستان و همسفرگان و همکاران و باند این ظالم را اگر به مصلحت است به حرمت حکمت خلق روز و شب از روی زمین پاک گردانی و حکومتی پاک و عادل را جایگزین آن کنید!
خداوندا ما انسان ها تلاش خود را کردیم ، امیدواریم خواسته ی بنده هایت را بشنوی و هر آنچه بر مصلحت است حکم گردانی ، به رحمت و لطف شما خدای عزیز.
الحمد الله رب العالمین
امیدوارم من نگارنده را از گزند آزار شیاطین انس و جن برهانی و همچنین از گزند تهمت و افترا بر افراد مرا برهانی که خود را در مقابل خداییت و آنچه بر دوشم انداخته ای ضعیف و ناتوان می بینم.
به رحمت شما ، ای بخشنده ترین بخشندگان



ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد